Oplossingen voor bedrijven | Impire

Werk met statushouders

Heeft u personeel nodig? Bij ons kunt u terecht voor gemotiveerde werknemers die graag voor u willen werken. Zij zijn bereid het vak te leren en keihard hun best te doen. Wij denken met u mee en doen er alles aan om een succesvolle arbeidsrelatie te helpen ontwikkelen.

Ons inburgeringstraject zorgt daarvoor. Wij doen dat door een effectieve combinatie van taal en inburgeringslessen, het aanleren van werknemersvaardigheden, intensieve begeleiding naar de arbeidsmarkt en aanvullende Rijkserkende vakopleidingen.

Met u als werkgever hebben wij intensief contact om ervoor te zorgen dat de werknemer een waardevolle aanwinst wordt voor uw bedrijf.

Hoe het werkt

Met u als werkgever bekijken wij welke taken de statushouder voor u zou kunnen uitvoeren. Ook bespreken wij tijdens vaste overlegmomenten de voortgang en ontwikkeling van de statushouder. Deze punten worden opgenomen in zijn opleidingspakket. De statushouder ontwikkelt zich op die manier verder in zijn functie. Op basis van zijn mogelijkheden en takenpakket worden een passende vergoeding en carrièreplan vastgesteld.

Resultaat erkenning kwaliteit

Resultaat: 
Een statushouder die met plezier en succes aan het werk is.

Erkenningen:
Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en we beschikken ober het Blik op Werk Keurmerk.

Kwaliteit:
Ons aanbod voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze kwaliteitsfunctionaris houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij. Ons aanbod blijft daardoor innovatief en kwalitatief hoogstaand. De kwaliteit waarborgen wij eveneens door interne en externe audits, uitgevoerd door erkende partijen. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Onze ketenpartners

Laatste nieuws

24 sep

newsletter

Ninouschka Madretsma no responses

In mei gestart met de volgende lichting Change your life-studenten.